zibb.nl

31 december 2010 23:59 uurZibb.nl lezers bedankt!Beste zibb lezer,

zoals u wellicht al heeft vernomen is zibb.nl vanaf 1 januari 2011 opgehouden te bestaan. In de meer dan 10 jaar die zibb.nl heeft bestaan hebben we altijd ons best gedaan u zo goed mogelijk van allerlei zakelijke informatie te voorzien.
Heel veel specialisten hebben zich in deze - voor internet - zeer lange periode ingespannen u het beste te bieden op het gebied van zakelijk nieuws, zakelijke How-To informatie en achtergronden op allerlei gebied. In de rubriek "opmerkelijk" schuwden we ook het lichtere nieuws niet.
Heel belangrijk voor ons zijn in deze periode onze adverteerders geweest. Adverteerders die vertrouwen hebben gehad in de manier waarop wij een vaste waarde zijn geworden in de zakelijke markt. Adverteerders die in zibb.nl een manier zagen om hun communicatie in het hart van hun doelgroep af te leveren. Via deze weg willen wij u allemaal graag bedanken voor uw interesse in onze website en nieuwsbrief.

Wij wensen u allemaal een zeer succesvol 2011 toe en hopen met u dat het een prima zakelijk jaar mag worden.

Namens alle medewerkers en oud-medewerkers, het zibb.nl teamHoe helpen we u nu verder?
zibb.nl laat zijn lezers natuurlijk niet zomaar achter. Wij verwijzen u vol vertrouwen door naar de onderstaande informatie bronnen.


Emedia: levert oplossingen voor uw zakelijke hoofdpijndossiers


Neem een abonnement op het emedia MKB Bulletin of een van de andere emedia bulletins en blijf op de hoogte van nieuwe oplossingen die zich aandienen in uw markt.

Lees verder 

  

Beleggers Belangen: informeert de actieve belegger


Beleggers Belangen houdt u op de hoogte via de website en het weekblad van alle belangrijke onderwerpen in en om de wereld van beleggen.

Lees verder 

  

Elsevier: brengt u de actualiteit en de achtergronden


Elsevier is verreweg het grootste opinieweekblad van Nederland. In heldere, bondige artikelen geeft een onafhankelijke, deskundige redactie de achtergronden en het nieuws. Via het weekblad en de website.

Lees verder 


Op deze brief zijn de algemene voorwaarden van zibb.nl van toepassing

Reed Business Media

2012 © Copyright Zibb.nl